Skip to content

Spijkstaal te koop 

Bent u op zoek naar een elektrotrekker?
Telako Techniek heeft een ruim aanbod Spijkstaal elektrotrekkers te koop en te huur.

Spijkstaal te koop

Spijkstaal elektrotrekkers worden veel gebruikt als intern transportmiddel bij bedrijven. Omdat er steeds meer vraag is naar deze spijkstaal modellen bieden wij deze elektrotrekker al jaren te koop aan. Wij mogen zeggen dat wij officieel dealer zijn het merk Spijkstaal. Dit houdt in dat wij producten van het merk Spijkstaal te koop aan bieden onder speciale voorwaarden van het bedrijf. U bent dus verzekerd van een trekker van kwaliteit. 

Naast het feit dat wij een van de weinige officiële dealers zijn, hebben wij altijd de grootste voorraad Spijkstaal trekkers. U heeft dus veel keus aan type modellen en de elektrotrekker wordt zo snel mogelijk geleverd. 


Spijkstaal Occasion

Voor een Spijkstaal occasion bent u bij Telako Techniek aan het juiste adres. Naast nieuwe Spijkstaal trekkers verkopen wij ook tweedehands modellen. Deze zijn voornamelijk gebruikt op de veilingen van Flora Holland. Wij checken, repareren en maken de elektrotrekkers weer zodat deze in de toekomst nog jaren meekunnen gaan bij een ander bedrijf.  

Het kopen van een occasion Spijkstaal elektrotrekker brengt een aantal voordelen met zich mee, een daarvan is dat een occasion goedkoper is dan een nieuw model. Daarnaast krijgt de elektrotrekker een langere levensduur wat bijdraagt aan een beter milieu.  

Het nadeel van een Spijkstaal occasion is dat de trekker al gebruikt is en mogelijke sneller mankementen kan vertonen dan een nieuwe elektrotrekker. Natuurlijk kijken wij de elektrotrekker volledig na en repareren wij alles, maar u kunt het vergelijken met een tweedehandsauto. 

Spijkstaal kopen

Telako Techniek verkoopt veel soorten modellen Spijkstaal trekkers, er is altijd wel een geschikt model op voorraad voor u. Wij hebben verkopen meer dan twintig modellen van het merk Spijkstaal en zijn zoals eerder gezegd trots een officiële dealer van het merk. Er is veel keuze  tussen gebruikte Spijkstaal trekkers en nieuwe Spijkstaal trekkers. Bent u benieuwd welk model elektrotrekker het beste bij u past? Bekijk dan onze elektrotrekkers hier.

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!