Skip to content

Hekwerk Maasland

Op zoek naar een hekwerk voor uw terrein in Maasland?
Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Hekwerk Maasland

U woont in Maasland of omgeving en u bent op zoek naar een mooi nieuw hekwerk voor om uw grond heen. Het hekwerk moet stevig zijn en er mooi uitzien. Telako Techniek produceert en ontwerpt zelf hekwerken voor in en rondom Maasland. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen om de hekken te maken, zodat uw hek zo lang mogelijk meegaat in de toekomst en u er zo weinig mogelijk onderhoud aan heeft.  

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw terrein af te schermen, een vaak gekozen oplossing is een hekwerk. U kunt kiezen uit verschillende hekwerken als gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk of  regulier hekwerk. Wij geven een bijpassend advies als u het lastig vindt te bepalen welk hekwerk het beste bij uw situatie past.   


Hekwerk kopen

Een hekwerk kopen kan op vele plekken als de grote bouwcentra en andere huis en tuin winkels. Maar waarom is het nu juist een goed idee om een hekwerk op maat bij Telako Techniek te kopen? Omdat wij de hekwerken zelf ontwerpen, fabriceren en assembleren. U hoeft dus niet te kiezen uit een standaardmodel uit de winkel maar u kunt zelf bepalen hoe het hekwerk eruit komt te zien. De kleuren, afmetingen en vormen zijn allemaal bedacht door uzelf.  

Wilt u binnenkort ook een identiek hekwerk in uw tuin in Maasland hebben staan? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.  


Tuinhek

Bent u op zoek naar een hek voor in uw tuin? Dan bent u bij Telako Techniek ook aan het juiste adres. Naast beveiligingshekken zijn tuinhekken de meest voorkomende hekken die wij maken voor klanten. Tuinhekken zijn vaak wat sierlijker, het is vanzelfsprekend dat een saai rechthoekig hek aan de voorkant van uw huis niet sierlijk is.  

De meest voorkomende kleuren tuinhekwerken zijn groen, wit, zwart en grijs. De kleur groen is vaak gebruikt bij een plant- en bloemrijke voortuin. Dit camoufleert en zorgt voor een mooie uitstraling. Wilt u ook een mooi tuinhekwerk op maat? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Bent u op zoek naar een hekwerk in De Lier? Dan bent u ook bij Telako Techniek aan het juiste adres.

OP ZOEK NAAR EEN HEKWERK?

Ontdek onze mogelijkheden!