Skip to content

Hekwerk Westland nodig?

Heeft u een hekwerk nodig voor het terrein van huis, tuin of bedrijfspand?
Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Hekwerk Westland

Heeft u een hek nodig voor het terrein van uw huis, tuin of bedrijfspand? Telako Techniek maakt hekwerken op maat en is gevestigd in het Westland. Wij snappen als de beste dat u uw terrein zo goed mogelijk af wil schermen voor buitenstaanders die hier niks te zoeken hebben. Telako Techniek maakt hekwerken die veilig zijn, een mooi design hebben en op maat naar de wens van de klant.

Je hoort en ziet het nog vaak, er is ingebroken bij iemand uit de buurt. U vraagt uzelf af of uw terrein wel voldoende beschermd is tegen inbraak. Een hekwerk biedt een prima weerstand tegen inbrekers en andere onbevoegden. Daarom is het fijn om een veilig hek om uw terrein te hebben. Wij geven dan ook passend advies over welk soort hek het meest geschikt voor uw terrein is. Hieronder wordt er meer verteld over de soorten hekwerken en van welke materialen de hekwerken het meest gemaakt worden.


Sierhekwerk

Er zijn verschillende soorten hekwerken, sierhekwerk is er een van en wordt vaak gemaakt omdat sierhekwerk er wat stijlvoller uitziet dan een standaard hekwerk. Binnen het sierhekwerk zijn er verschillende patronen die vaak voorkomen. Zo zijn de patronen van het hekwerk vaak gebaseerd op buitenlandse hekwerken, die voortkomen uit culturen van landen.

Sierhekwerk heeft ook een aantal voordelen, u hoeft er bijvoorbeeld geen onderhoud meer aan te besteden en u kunt kiezen voor een uniek hekwerk die niemand anders heeft. Daarnaast moet het hekwerk toch speciaal gemaakt worden, dus kunt u zelf de maten bepalen.


Hekwerk op maat

Vele hekwerken moeten op maat gemaakt worden omdat standaardafmetingen niet voldoen aan de vorm of lengte van het terrein. Telako Techniek is hier in het voordeel omdat wij het hekwerk zelf ontwerpen en produceren.

Wilt u graag een hekwerk op maat? Bel ons dan eens voor een goed gesprek waarin wij u uitleggen wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via de mail of eens langskomen op ons hoofdkantoor.

Bent u op zoek naar een hekwerk in Maasland? Bekijk dan deze pagina.

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!