Skip to content

Metaalbewerking Westland

Op zoek naar een ervaren metaalbewerkingsbedrijf? Telako Techniek Westland is uw kandidaat!
Neem contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Metaalbewerking Westland

Voor al uw projecten rond metaalbewerking in het Westland is Telako Techniek uw specialist.
Telako Techniek is gevestigd in hartje Westland. Naast metaalbewerkingen bieden wij ook andere services en producten aan. We  verhuren bijvoorbeeld elektrovoertuigen en creëren logistieke oplossingen voor bedrijven. Bij het onderdeel metaalbewerking kunt u denken aan verschillende werken zoals:

Stalen trappen
– Bordessen
– Tussenvloeren
Aanrijdbeveiliging
– Hekwerk
– Koppelhaken
– Overig metaalmaatwerk

Voor al deze metaalwerken bent u bij Telako Techniek Westland aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd in voorbeelden van deze werken die gerealiseerd zijn door Telako Techniek? Bekijk hier dan het portfolio metaalbewerkingen.


Staalconstructies

Bij staalconstructies op maat kunt u bijvoorbeeld denken aan stalen werktafels, trappen of hekken. Heeft u een staalconstructie nodig voor uw werk, huis of anders? Bij Telako Techniek weten wij hier raad mee. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van staalconstructies naar de wens van de klant. Hierdoor hebben wij voor u altijd een stalen oplossing en bent u verzekerd van kwaliteit.  


Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van metaalbewerkingen in het Westland? Dan kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0174-633030 en via de mail op info@telako.nlWij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00. Onze hoofdvestiging is gelegen aan de Stationsweg 65, Honselersdijk te Westland. 

Komt u uit Wateringen en bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf? Bekijk dan onze pagina metaalbewerking Wateringen ook eens.

OP ZOEK NAAR EEN METAALPRODUCT OP MAAT?

Ontdek onze mogelijkheden!