Skip to content

Metaalbewerking Den Haag

Ervaren metaalbewerkingsbedrijf in Den Haag nodig?
Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Metaalbewerkingsbedrijf Telako Techniek

Telako Techniek bewerkt metaal in alle soorten en maten. Wij bewerken naast metaal voornamelijk ook RVS, aluminium en ijzer. Voor metaalbewerking in Den Haag bent u aan het juiste adres. Onze werknemers zijn door hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in alle soorten metaalbewerkingen. Daardoor kunnen wij zeggen dat we met een vakkundig team met uw project aan de slag kunnen. 


Metaalbewerking in de regio Den Haag 

Wij zijn veelal werkzaam voor klanten in en uit Den Haag. Zelf zijn wij gevestigd in het Westland, wat op steenworpafstand ligt van Den Haag. Bij ons kunt u terecht voor kasten, trappen, tussenvloeren, hekwerken, bordessen en ga zo maar door. Wij maken vooral veel speciale producten die wij ‘’specials’’ noemen. Al deze producten zoals werktafels, tussenwanden, en beveiliging maken wij precies op maat.  

Heeft u een idee waarbij u denk dat Telako Techniek u kunt helpen? Vraag het dan gerust. Wij houden van uitdagingen en zullen er alles aan doen om uw idee uit te kunnen werken. 


Voordelen Telako Techniek

Telako Techniek heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bewerken van metaal. Hierdoor weten altijd welke manier van metaalbewerking de beste is. Daarnaast kunnen we in principe alles voor uw maken. Van deuren tot hekken, van huisnummerborden tot tussenvloeren. Telako Techniek is creatief en heeft een oog voor kwaliteit. 

Bent u op zoek naar een Metaalbewerkingsbedrijf in Westland? Bekijk dan deze pagina.

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!