Skip to content

Hekwerk in De Lier nodig?

Heeft u een hek nodig voor het terrein van huis, tuin of bedrijfspand?
Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Hekwerk De Lier

Woont u in De Lier en bent u op zoek naar een hekwerk voor uw terrein in De Lier? Telako Techniek ontwerpt en fabriceert zelf hekwerken op maat. Doordat wij vanaf het begin bij het productieproces betrokken zijn kunnen wij u verzekeren dat uw hekwerk tot in de details netjes afgewerkt is. Daarnaast kunnen we precies zeggen wanneer we u hekwerk kunnen leveren en plaatsen in De Lier.

Bent u op zoek naar een wat voor type stalen hekwerk dan ook? Alles is mogelijk bij Telako Techniek. Bent u benieuwd hoe eerdere hekwerken die Telako Techniek ontworpen heeft eruitzien? Neem dan een kijkje in ons portfolio hekwerken.


Metalen Hek

Metalen hekken worden vaak gebruikt als toegangspoorten, als inrijpoorten en voor bescherming tegen buitenstaanders. Bij inrijdpoorten en toegangspoorten wordt vaak gekozen voor metalen sierhekwerk. Dient het hek alleen voor bescherming van buitenaf en is het amper zichtbaar, dan wordt er vaak voor rechthoekig metalen hekwerk gekozen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardig metaal, uw metalen hek moet zo lang mogelijk meegaan. Over de kleur van het metalen hekwerk hoeft u zich geen zorgen te maken, wij kunnen vrijwel elke kleur toepassen.

Wilt u een stalen hekwerk op uw terrein waar iedereen van opkijkt? Neem gerust eens contact met ons op door ons contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar een hekwerk in Maasland en omgeving? Bekijk dan de Hekwerk Maasland pagina. 

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!