Skip to content

Metaalbewerking Rotterdam

Voor metaalbewerking in Rotterdam bent u aan het juiste adres.
Neem contact met ons op voor informatie over metaalwerken.

Voor metaalbewerking Rotterdam naar Telako

Bent u  op zoek naar een bedrijf voor metaalbewerking in Rotterdam, dan bent u bij Telako Techniek aan het goede adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bewerken van metaal in Rotterdam en kunnen werkelijk alles voor u maken. Bent u op zoek naar een metaalbedrijf in Rotterdam dat voor u metalen voorwerpen voor in en om uw huis of bedrijf kan maken? Neem dan contact op met ons. Of het nu gaat om kleine voorwerpen zoals bijvoorbeeld tafelpoten of een groter project als een hekwerk, een trap of bordes, bespreek uw wensen met ons en wij gaan voor u aan de slag.

Wat doen we nog meer buiten metaalbewerking in Rotterdam?

Bij ons kunt u terecht voor meer dan alleen maar het bewerken van metaal. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in elektrovoertuigen, zoals elektrotrekkers voor intern vervoer, hoogwerkers en heftrucks. Wij bieden deze aan voor verhuur alsmede verkoop. Wij geven u graag advies over welk type voertuig voor u de beste keuze is. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij u precies vertellen met welk voertuig u in uw bedrijf het beste af bent. Daarnaast bieden wij u een snelle service wanneer uw elektrovoertuig toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie. Uiteraard verzorgen wij ook de veiligheidskeuring van deze voertuigen.

Maatwerk bij metaalbedrijf Rotterdam

Wanneer je zoekt naar maatwerk voor metaal in Rotterdam, dan kom je vanzelfsprekend bij ons terecht. Wij bespreken graag al uw wensen wat betreft metaalbewerking in Rotterdam. Naast het vervaardigen van metalen voorwerpen, zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw metaalwerk perfect bij u wordt afgeleverd en gemonteerd. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het herstellen van metalen objecten. Wij werken met verschillende materialen, zoals staal, ijzer, rvs en aluminium.

Niet voor niets is ons motto: niks is te gek voor ons, als het maar van metaal is. Kortom, voor het bewerken van metaal in Rotterdam, komt u naar ons.

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!