Skip to content

Metaalbewerking Wateringen

Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf in Wateringen?
Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden!

Metaalbewerking Wateringen

Voor metaalbewerking in Wateringen bent u bij Telako Techniek aan het juiste adres. Metaal wordt deze dagen voor vele doeleinden gebruikt, het is daarom belangrijk om een metaalbewerkingsbedrijf in de buurt te hebben die de ervaring en kennis heeft om van metaal iets moois te maken. Onze ervaren werknemers maken allerlei producten van metaal zoals werktafels, trappen en hekken.  

In ons portfolio kunt u hier voorbeelden van vinden. 

Verder zijn wij gespecialiseerd in metaalbewerking op maat. U geeft door welke afmetingen het metaalwerk moet hebben, of we komen het metaalwerk bij u opmeten en daarna maken wij de klus voor u af.  


Metaal

Metaal is een algemene term voor een grote groep metaalsoorten als staal, aluminium en koper. Door belangrijke elementen aan metaal toe te voegen zoals ijzer met onder andere koolstof ontstaat er staal. Staal is een veelgebruikt materiaal om werken als hekken, bordessen, trappen en ander staalmaatwerk te maken. Staal is een product dat gekneed kan worden door het te walsen of te smeden. Er zijn dus veel soorten metalen materialen om een product te maken.  

Bent u op zoek naar een metalen product zoals een werktafel, trap of bordes? Neem dan gerust eens contact met ons op en wij zullen u hiermee verder helpen. U kunt ook onze pagina metaalbewerking Westland eens bekijken.


Contact

Wilt u graag een metalen of stalen werk op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0174-633030 en via de mail op info@telako.nl. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00. Onze hoofdvestiging is gelegen aan de Stationsweg 65, Honselersdijk te Westland. 

Metaalbewerking op maat?

Ontdek onze mogelijkheden!