Skip to content

Spijkstaal elektrotrekker nodig?

Op zoek naar een Spijkstaal elektrotrekker?
Telako Techniek heeft altijd een groot assortiment elektrotrekkers.

Spijkstaal

Spijkstaal elektrotrekkers zijn elektrotrekkers van een buiten gewoon goede kwaliteit. Spijkstaal trekkers worden voornamelijk gebruikt voor intern transport. Op vliegvelden bijvoorbeeld wordt er veel met elektrotrekkers van dit merk gereden. Maar ook in de bekende bloemenveilingen van Flora Holland in Nederland ziet u dit merk elektrotrekker keer op keer voorbijgaan.  

Dit is de reden waarom Telako Techniek ook gevestigd is in twee vestigingen van Flora Holland. Wij verlenen hier onderhoud aan de Spijkstaal elektrotrekkers en repareren deze elektrowagens zo snel mogelijk voor het veilingpersoneel. 


Spijkstaal Elektrotrekker

Bent u op zoek naar een nieuwe of occasion Spijkstaal elektrotrekker? Telako Techniek heeft altijd een ruim aanbod nieuwe en occasion Spijkstaal elektrotrekkers op voorraad staan. Dit komt omdat wij officieel dealer van het merk Spijkstaal zijn. Hierdoor hebben wij direct contact met Spijkstaal en kunnen we zo sneller en efficiënter inkopen en communiceren met het bedrijf. Wij verkopen de elektrowagens niet alleen maar verhuren deze ook.

Naast dat wij de Spijkstaal elektrotrekkers verkopen en verhuren verrichten wij zoals eerder gezegd ook onderhoud aan de trekkers. We keuren  de trekkers ook op alle veiligheidsaspecten. Uw elektrotrekker moet natuurlijk wel aan alle veiligheidseisen voldoen. 

Dit wordt allemaal gedaan door gecertificeerde keurmeesters die in dienst zijn bij Telako Techniek. Met meer dan 30 jaar ervaring in de praktijk weten wij altijd raad met uw elektrotrekker. Wij kunnen u verzekeren dat u veilig ‘’de weg’’ op kunt. 


Spijkstaal onderdelen

Bent u al in het bezit van een Spijkstaal trekker en moet er een onderdeel vervangen worden? Telako Techniek kan uw elektrotrekker ook repareren. Dit kan bij ons op de werkvloer of mogelijk ter plaatse. Als u zelf raad weet met uw elektrotrekker is het ook mogelijk om losse Spijkstaal onderdelen bij ons te bestellen. Dit is eenvoudig mogelijk door ons te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen op de website. Uw Spijkstaal onderdelen zullen dan zo snel mogelijk u kant op komen.

OP ZOEK NAAR EEN LOGISTIEKE OPLOSSING?

Ontdek onze mogelijkheden!